סופגניות

סוף סוף , לקח לי המון זמן להכין אבל...אזרתי אומץ והנה הן:

 

 

 

 המתכון:

 

 


1/2 3 כוסות קמח
1/2 כף שמרים
5 כפות סוכר
50 גר‘ חמאה רכה
1 ביצה
תמצית וניל טובה
3/4-1 כוס מים פושרים.בהתאם לצורך 

 הוראות ההכנה:

ללוש הייטב את הבצק עד שמתקבל בצק רך מאוד, להניח להתפחה במקום חמים ונעים.
לחלק ל 2 חלקים את הבצק, לרדד ולחרוץ עיגול גדול ובתוכו עיגול קטן (את הקטנים לטגן גם, זה נהדר).
מי שלא רוצה דונטס, שיחרוץ עיגול קטן יותר בקוטר של כוס שתייה.

יש לקמח את משטח העבודה להצלחת המבצע.


לטגן בשמן עמוק וחם.
ניתן גם לאפות בחום 150-170 כ 20 דקות . לצפות באבקת אפייה ולהזריק משהו בפנים....ריבה או שוקולד. או ריבת חלב.

   

 

 

 בהצלחה!!!!!